cin-in-carriere-handleiding-sollicitatiegesprek

Jouw droombaan binnen handbereik!

Je leert het met mijn handleiding
"7 strategieën voor het perfecte sollicitatiegesprek"

15 jaar

ervaring

>200

personen geholpen

Altijd

met een lach

Met 5 minuten

toegang tot de handleiding

Ben jij dit?

Je wilt  een nieuwe baan. En  niet zomaar een baan... je wilt  leuke collega's, een werkgever die om haar medewerkers geeft, goede voorwaarden, inhoud die bij jou past en waar je energie van krijgt. Je ziet een vacature voorbij komen die volledig aansluit bij jouw wensen. Je wordt uitgenodigd voor het gesprek!

cindy-sollicitatiegesprek-voorbereiden

Maar dan...

 1. Hoe bereid je je echt goed voor?
 2. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf bent tijdens het gesprek?
 3. Wat wil jij eigenlijk weten over deze functie?
 4. En natuurlijk ook over de organisatie?
 5. Hoe zorg je ervoor dat ze jou sowieso niet gaan vergeten?
 6. Wat gaat ervoor zorgen dat jij die baan krijgt?
 7. Error in je hoofd en onzeker of je je wel goed hebt voorbereid...

"Ik heb de handleiding voor het perfecte sollicitatiegesprek gelezen.
Wat een ge-wel-di-ge handleiding! Het is zo laagdrempelig, duidelijk en simpel beschreven. Ik kan hier echt iets mee en ik gebruik het nu als een checklist voor mijn aanstaande gesprek. BEDANKT!"

Inge

cin-in-carriere-solliciteren

"Ik ben extreem goed in solliciteren"

10 jaar geleden ben ik Cin in Carrière begonnen omdat ik extreem goed ben in solliciteren. Ik weet het, niet heel bescheiden, maar het is wat het is. Van het schrijven van een CV en motivatie die volledig jouw persoonlijkheid uitstraalt, de beste antwoorden geven tijdens het sollicitatiegesprek tot zelf de juiste vragen durven stellen... Ik krijg hier heel veel energie van.

Laat mij jou helpen, zodat jij solliciteren ook leuk gaat vinden. Solliciteren biedt namelijk ruimte voor creativiteit, om jezelf goed te leren kennen en om erachter te komen wat jij nu echt belangrijk vindt. Hoe beter je hierin wordt, des te groter de kans op jouw droombaan!

Dit vonden zij ervan:

Ik zal je zeker aanraden!

"Cindy ik wil je ontzettend bedanken voor de leuke en vooral leerzame handleiding! Mede dankzij jouw heb ik nu een leuke baan! Heel veel succes met alles wat je nog mag gaan doen en zal je zeker aanraden bij ander die een baan zoeken!" - SuzanneKan volmondig zeggen: BEDANKT Cin!

"Kan alleen maar volmondig zeggen: BEDANKT Cin!!! Het was een hele inspirerende handleiding met inzichten die nog volop naklinken. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik me presenteer in een sollicitatiegesprek en concrete handvatten aangereikt gekregen hoe ik meer vanuit mijn échte IK in een sollicitatiegesprek kan zijn. Kortom: top!" - KarinVandaag aangenomen! 

"Met succes, vandaag aangenomen!" -VincentGa voor die droombaan!

Met mijn praktische en concrete handleiding
"7 strategieën voor het perfecte sollicitatiegesprek"

cin-in-carriere-handleiding-voor-het-perfecte-sollicitatiegesprek
€ 125,-
€ 15,-

Handleiding voor het perfecte sollicitatiegesprek 

 • We gaan in op zeven strategieën voor een perfect sollicitatiegesprek
 • Het is een handleiding en werkboek in één, inclusief opdrachten dus
 • Ik ga je leren hoe je je perfect voorbereidt op het gesprek
 • En hoe jij zelf invloed uitoefent op hoe het gesprek loopt
 • We zorgen er samen voor dat jij vol zelfvertrouwen het gesprek in gaat én uitloopt

"Vanochtend gesprek nummer 7 gehad in 3,5 maand tijd! Ik voelde vandaag echt ‘de klik’ met mijn gesprekspartners. Aanstaande woensdag mag ik al beginnen! Cin: bedankt!"

Marjolein


Wat je leert in de handleiding
"De 7 strategieën voor een perfect sollicitatiegesprek"

Hoe je van een sollicitatiegesprek een écht wederzijds gesprek maakt

Hoe je inhoudelijk sterk alle vragen beantwoordt zonder zenuwen

Waarom voorbeelden zo belangrijk zijn en hoe je dit toepast binnen het gesprek

Visualiseren tijdens het gesprek, zonder zweverig te worden

Hoe je jezelf echt grondig en goed voorbereid en dit ook laat zien

Hoe je het gesprek zo afrondt dat ze jou sowieso niet gaan vergeten

cin-in-carriere-handleiding-voor-het-perfecte-sollicitatiegesprek
€ 125,-
€ 15,-

Handleiding voor het perfecte sollicitatiegesprek 

 • We gaan in op zeven strategieën voor een perfect sollicitatiegesprek
 • Het is een handleiding en werkboek in één, inclusief opdrachten dus
 • Ik ga je leren hoe je je perfect voorbereidt op het gesprek
 • En hoe jij zelf invloed uitoefent op hoe het gesprek loopt
 • We zorgen er samen voor dat jij vol zelfvertrouwen het gesprek in gaat én uitloopt

In de media bij o.a.

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.