Yes, je hebt de eerste stap gezet naar jouw nieuwe baan!

Met deze zeven vragen weet je zeker dat je dat belangrijke eerste telefoontje gaat doen, dat je een leuk gesprek hebt én dat je wordt onthouden. Je kan de zeven hieronder downloaden en je ontvangt ze voor de zekerheid ook nog in je mail.


Maar lees nog even verder...


Omdat je deze vragen hebt aangevraagd heb ik een leuke aanbieding voor je. Na dat eerste belangrijke telefoontje wil je natuurlijk ook een onderscheidend CV  opsturen. Een CV die persoonlijkheid én inhoud combineert en waarbij de lezer het gevoel heeft jou als persoon beter te leren kennen. Omdat  ik weet hoeveel moeite veel vrouwen (en mannen net zo goed ;)) hebben met solliciteren, doe ik je daarom graag deze aanbieding. Voor iedereen die zonder frustratie en mét zelfvertrouwen en energie haar CV wil schrijven.


Maar let op! Bij het wegklikken van deze pagina verloopt de aanbieding ook: checklist voor een inhoudelijk super sterk CV voor 25 euro in plaats van 55 euro. Lees hieronder verder of maak direct gebruik van dit aanbod ;)

Download de vragen en bellen maar!

Lees nog even verder als je écht graag die nieuwe baan wilt

Ben jij dit?

Je wilt  een nieuwe baan. En  niet zomaar een baan... je wilt  leuke collega's, een werkgever die om haar medewerkers geeft, goede voorwaarden, inhoud die bij jou past en waar je energie van krijgt. Je ziet een vacature voorbij komen die volledig aansluit bij jouw wensen.


En dan zinkt de moed je in de schoenen...

15 jaar

ervaring

>200

personen geholpen

Altijd

met een lach

Met 5 minuten

toegang tot de checklist

cindy-sollicitatiegesprek-voorbereiden

Wat er dan gebeurt...

 1. Je hebt geen tijd om te beginnen aan je CV
 2. Wat zet je er ook alweer in?
 3. Hoe onderscheid je jezelf....
 4. Geen energie en frustratie all over!
 5. Dan maar even snel copy-paste van een andere sollicitatie
 6. Niet uitgenodigd... balen!
 7. Maar eerlijk gezegd heb je er ook niet echt veel aan gedaan
 8. Toch?

De hoofdstukken van de checklist voor een inhoudelijk sterk CV

Je CV is maatwerk, altijd

We gaan dieper in op waarom een CV altijd maatwerk zou moeten zijn. Copy paste was misschien voorheen je BFF, maar vanaf nu wordt het een goede buur. Waarom? Dat komt in dit hoofdstuk uitgebreid terug 

Onderdelen van je CV

Welke onderdelen zijn een must en in welke volgorde werken ze het beste? En wat doe je met al je stages en bijbanen en ervaringen van de afgelopen jaren? 

Opmaak van je CV

Mooie vormgeving of een worddocument? Foto of geen foto? Visuals of juist alleen maar tekst? We gaan in op de voor- en nadelen van deze onderdelen en de algehele opmaak van jouw CV

Inhoud & persoonlijkheid

Met deze tips maak je je CV inhoudelijk super sterk, volledig op de vacature en de organisatie gericht en heel erg persoonlijk

Challenge

Schrijf zonder moeite een inhoudelijk super sterke CV in 7 dagen.

"Ik wil je bedanken voor je support! Na maanden zoeken heb ik nu binnen twee weken een baan. Ik heb morgen het arbeidsvoorwaardengesprek! Je tips en trucs hebben dus zeker geholpen. Wat me vooral heeft geholpen ben jij! Net even dat duwtje in de rug! Dus dank je wel!!!"

Inge

€ 55,-
€ 25,-

Checklist inhoudelijk sterk CV

Deze hoofdstukken zijn onderdeel van de checklist

 • Je CV is maatwerk altijd
 • Onderdelen van je CV
 • Opmaak van je CV
 • Inhoud & persoonlijkheid
 • Challenge
cin-in-carriere-solliciteren

"Ik ben extreem goed in solliciteren"

10 jaar geleden ben ik Cin in Carrière begonnen omdat ik extreem goed ben in solliciteren. Ik weet het, niet heel bescheiden, maar het is wat het is. Van het schrijven van een CV en motivatie die volledig jouw persoonlijkheid uitstraalt, de beste antwoorden geven tijdens het sollicitatiegesprek tot zelf de juiste vragen durven stellen... Ik krijg hier heel veel energie van.

Laat mij jou helpen, zodat jij solliciteren ook leuk gaat vinden. Solliciteren biedt namelijk ruimte voor creativiteit, om jezelf goed te leren kennen en om erachter te komen wat jij nu echt belangrijk vindt. Hoe beter je hierin wordt, des te groter de kans op jouw droombaan!

Dit vonden zij ervan:

Ik zal je zeker aanraden!

"Cindy ik wil je ontzettend bedanken voor de leuke en vooral leerzame handleiding! Mede dankzij jouw heb ik nu een leuke baan! Heel veel succes met alles wat je nog mag gaan doen en zal je zeker aanraden bij ander die een baan zoeken!" - SuzanneKan volmondig zeggen: BEDANKT Cin!

"Kan alleen maar volmondig zeggen: BEDANKT Cin!!! Het was een hele inspirerende handleiding met inzichten die nog volop naklinken. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik me presenteer in een sollicitatiegesprek en concrete handvatten aangereikt gekregen hoe ik meer vanuit mijn échte IK in een sollicitatiegesprek kan zijn. Kortom: top!" - KarinVandaag aangenomen! 

"Met succes, vandaag aangenomen!" -Vincentcin-in-carriere-handleiding-sollicitatiegesprek-2

Ga voor die droombaan en zorg ook nog eens voor een lach op je gezicht tijdens het solliciteren!

€ 55,-
€ 25,-

Checklist inhoudelijk sterk CV

Deze hoofdstukken zijn onderdeel van de checklist

 • Je CV is maatwerk altijd
 • Onderdelen van je CV
 • Opmaak van je CV
 • Inhoud & persoonlijkheid
 • Challenge

"Vanochtend gesprek nummer 7 gehad in 3,5 maand tijd! Ik voelde vandaag echt ‘de klik’ met mijn gesprekspartners. Aanstaande woensdag mag ik al beginnen! Cin: bedankt!" Marjolein

Wat je nog meer leert in de Checklist voor een inhoudelijk sterk CV

Waarom inhoud belangrijk is dan layout én hoe je met deze inhoud ervoor zorgt dat ze niet om jou heen kunnen: hello uitnodiging!

Hoe je jezelf volledig laat zien in je CV; zowel je persoonlijke kant als je professionele kant

Hoe je kort, maar krachtige voorbeelden gebruikt die zoveel meer zeggen over jou dan alleen je ervaring opsommen

In de media bij o.a.

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Ik heb een baan! Ben er echt zo blij mee! Dus allereerst wil ik je heel hartelijk bedanken voor je hulp. Ik ben je aan iedereen in mijn omgeving aan het aanbevelen, want ik heb heel veel van jou geleerd."

Susanne

Download de vragen