What they said...

Cindy, je bent een coach, trainer en inspirator pur sang. Wat weet jij goed de kern te raken en wat heb ik een hoop geleerd: #energie #gevoel #stilstaan #lef #doen #vertrouwen #rust #eigenkracht

Vera

Jouw coaching heeft zeker geholpen! Het is zo fijn om steun te krijgen in de sollicitatieprocedures. Ik vond het heel erg fijn zo een soort stok achter de deur te hebben, dank je wel!

Sigrid

Ik heb een baan! Ben er echt zo blij mee! Dus allereerst wil ik je heel hartelijk bedanken voor je hulp. Ik ben je aan iedereen in mijn omgeving aan het aanbevelen, want ik heb heel veel van jou geleerd.

Susanne

Het moet niet gekker worden!!! Moet vanmiddag nog op gesprek en ik heb net weer een nieuwe uitnodiging voor een ander gesprek ontvangen! Dat is me nog nooit overkomen: 3 gesprekken in 4 weken tijd! Volgens mij beginnen m’n nieuwe CV en motivatie vruchten af te werpen, dankzij jouw coaching en handleidingen!

Elles

Vanochtend gesprek nummer 7 gehad in 3,5 maand tijd! Ik voelde vandaag echt ‘de klik’ met mijn gesprekspartners. Aanstaande woensdag mag ik al beginnen al Communicatiemedewerker bij de gemeente Staphorst! Cin: bedankt!

Marjolein

Ik heb ‘7 strategieën voor een perfect sollicitatiegesprek’ gelezen.
Wat een ge-wel-di-ge handleiding! Het is zo laagdrempelig, duidelijk en simpel beschreven. Ik kan hier echt wat mee! Ik gebruik het nu als een checklist voor mijn aanstaande gesprek. BEDANKT!

Inge

Cindy ik wil je ontzettend bedanken voor de leuke en vooral leerzame handleiding! Mede dankzij jouw heb ik nu een leuke baan! Heel veel succes met alles wat je nog mag gaan doen en zal je zeker aanraden bij ander die een baan zoeken!

Suzanne

Kan alleen maar volmondig zeggen: BEDANKT Cin!!! Het was een hele inspirerende handleiding met inzichten die nog volop naklinken. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik me presenteer in een sollicitatiegesprek en concrete handvatten aangereikt gekregen hoe ik meer vanuit mijn échte IK in een sollicitatiegesprek kan zijn. Kortom: top!

Karin

Cin, jij ontzettend bedankt voor al je inspirerende input en terugkoppeling. Het was echt een heel waardevol. Ik heb heel erg veel geleerd en inspiratie opgedaan!!!

Annet

Ik wilde je nogmaals bedanken voor de interessante handleiding! Heb veel hulpvolle tips gehad die ik vandaag tijdens het schrijven van een brief meteen heb ingezet. Ik heb deze vandaag met veel #plezier en voor mijn gevoel heel ‘natuurlijk’ geschreven, zonder dat mijn hand teveel naar de Backspace ging. Het kwam bijna vanzelf. Dus nogmaals: bedankt!! #lachendsolliciteren

Lotte

Het eerste gesprek ging best oké, alleen merkte ik dat zelf niet echt een klik had met de recruiter en ik vond hem niet sympathiek overkomen! Eigenlijk ook weer een goede ervaring in het kader van mijn gevoel volgen (ipv zelf te hard je best doen en te zenuwachtig zijn). Het volgende gesprek zit er al weer aan te komen dus ik zit echt in een flow wat dat betreft :) #ownhetgesprek

Christien

Met succes, vandaag aangenomen! Bedankt voor de inzichten! 

Vincent