Dankbaarheid, een krachtige tool voor geluk!
28 juli 2015 
0 min. leestijd

Dankbaarheid, een krachtige tool voor geluk!

Dankbaarheid, een onderwerp dat je in elk boek, artikel en blog leest dat gaat over geluk. En een onderwerp dat mij ook enorm bezig houdt. Waarom? Omdat ik enorm dankbaar ben voor wie ik ben, voor wat ik doe, voor wat ik kan, wat ik heb bereikt, voor mijn vrienden, familie, leuke momenten, leermomenten etc. etc. etc. En toch moet ik mijn best doen om dit niet in de dagelijkse gang van zaken te vergeten. Niet dat je vergeet wie je bent en wat je hebt, maar dat juist dit voor heel veel geluk kan zorgen. En dus probeer ik elke avond voor het slapen gaan een rijtje op te noemen waar ik vandaag dankbaar voor was. En wat je dan merkt, is dat juist de dagelijkse gang van zaken, zorgen voor de meest dankbare momenten! En dit kan ook ‘business wise’ en daarom heb ik besloten om van elke donderdag een “Thank you Thursday” van te maken!

Lees dus vanaf aanstaande donderdag mijn Thank You Thursday lijst van de afgelopen week, inclusief inzichten, leermomenten en eyeopeners!

Over de schrijver
Vanuit mijn inmiddels tien jaar ervaring binnen goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en werkgeluk, adviseer en coach ik organisaties op deze vlakken. Daarnaast schrijf ik ook voor HR organisaties over allerlei HR-onderwerpen. Verder heb ik een product ontwikkeld (sollicitatiecursus #lachendsolliciteren) die organisaties aan hun afgewezen sollicitanten aanbieden als verrassing. Een zacht en warm afscheid binnen het sollicitatieproces levert veel positieve doorvertel-verhalen op. Goed werkgeverschap begint bij de sollicitant.
Reactie plaatsen