Werken aan je carrière waar en wanneer je wilt...
20 november 2014 
0 min. leestijd

Werken aan je carrière waar en wanneer je wilt...

Werken aan je carrière waar en wanneer je wilt, de droom van in ieder geval bijna elke ondernemer en eerlijk is eerlijk, wie wilt dit nou niet? Ik heb het geluk had dat ik dit de afgelopen twee maanden heb kunnen ervaren en ook in ieder geval aankomende 6 maanden dit kan meemaken. Maar is het nou zo ideaal, werken waar en wanneer je wilt? De voordelen kunnen we denk ik wel zelf verzinnen, maar schuilen er ook verborgen nadelen in? En hoe ga je hiermee om? Bekijk mijn eerste vlog, die ik heb gemaakt voor Minutes on Career en kom erachter wat mijn ervaring is met werken waar en wanneer ik wil.

Werk jij aan je carrière waar en wanneer je wilt?

Hoewel dit antwoord voor vele mensen nee is, ben ik wel benieuwd of het jouw ambitie is om dit waar te maken. En of jij jezelf voor altijd aan je carrière ziet werken waar en wanneer je wilt, of dat je dit als iets tijdelijks ziet. Deel je jouw mening via een reactie hieronder? Ik ben benieuwd! 

Over de schrijver
Vanuit mijn inmiddels tien jaar ervaring binnen goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en werkgeluk, adviseer en coach ik organisaties op deze vlakken. Daarnaast schrijf ik ook voor HR organisaties over allerlei HR-onderwerpen. Verder heb ik een product ontwikkeld (sollicitatiecursus #lachendsolliciteren) die organisaties aan hun afgewezen sollicitanten aanbieden als verrassing. Een zacht en warm afscheid binnen het sollicitatieproces levert veel positieve doorvertel-verhalen op. Goed werkgeverschap begint bij de sollicitant.
Reactie plaatsen