De perfecte voorbereiding op jouw bezoek aan de Carrièrebeurs!
17 februari 2015 
1 min. leestijd

De perfecte voorbereiding op jouw bezoek aan de Carrièrebeurs!

Aankomende 20 en 21 maart is het weer zover, de Nationale Carrièrebeurs in Amsterdam RAI. Een beurs speciaal voor hoger opgeleiden, die op zoek zijn een (nieuwe) uitdaging. De afgelopen maanden heb ik vanuit Cin in Carrière het congresprogramma van deze beurs samengesteld, dus ik kan je met zekerheid vertellen dat er enorm veel leuke bedrijven te vinden zijn hier! En ik sta er zelf ook weer, om (gratis) jouw CV te checken! Gezien we nog een paar weken hebben tot aan de beurs, ga ik je helpen met je voorbereiding om álles uit je beursbezoek te halen, door middel van de wekelijkse tip!

Tip 1 om alles uit jouw beursbezoek te halen

Deze eerste tip is geen rocket science, maar gaat je wel enorm helpen! Hoe? Bekijk het hier:

Tip 2 om alles uit jouw beursbezoek te halen

Deze tweede tip zorgt ervoor dat jij je in de eerste drie minuten al direct kunt onderscheiden van die duizenden anderen!

Bekijk het filmpje hier!

CV Check: “3 uur wachten, maar dan ga je ook met goede tips naar huis!”

Afgelopen november heb ik vanuit Cin in Carrière honderden CV’s gecheckt op de Carrièrebeurs. Een enorm leuk moment om jou te voorzien van een goed advies over een sterk, overtuigend en krachtig CV. Wil je alvast weten welke top 5 ik vorige keer aan feedback heb gegeven? Dat kan hier!

Liever niet 3 uur wachten, maar wel een sterk CV kunnen uitdelen op de beurs?

Carrierebeurs aanbieding CV checken

Over de schrijver
Vanuit mijn inmiddels tien jaar ervaring binnen goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en werkgeluk, adviseer en coach ik organisaties op deze vlakken. Daarnaast schrijf ik ook voor HR organisaties over allerlei HR-onderwerpen. Verder heb ik een product ontwikkeld (sollicitatiecursus #lachendsolliciteren) die organisaties aan hun afgewezen sollicitanten aanbieden als verrassing. Een zacht en warm afscheid binnen het sollicitatieproces levert veel positieve doorvertel-verhalen op. Goed werkgeverschap begint bij de sollicitant.
Reactie plaatsen