Thank you Thursday #1

Mijn Thank you Thursday eerste lijst! Leuk, leuk, leuk! Waar ben ik allemaal dankbaar voor geweest deze week, wat heb ik hiervan geleerd en waar heb ik echt van kunnen genieten? Lees het hieronder, maak mij mee en ga ook bij jezelf na waar jij het meest dankbaar voor bent. Als je dit dagelijks of wekelijks gaat doen, zul je zien dat het uiteindelijk vanzelf gaat, dat je je meer en meer gaat focussen op datgene waar jij je geluk vindt en dat je veel positiever wordt. Niet alleen jij, maar ook je omgeving zal dit gaan merken! En dan nu mijn Thank you Thursday / Gratitude / Happiness lijst:

#1 Inspiratie voor nieuwe samenwerkingen

Een tijdje zat ik er al tegenaan te hikken, ik wil graag nieuwe samenwerkingen starten. Maar met wie, hoe bereik ik hen en hoe kunnen we een win / win situatie creëren? Niet nadenken, maar doen! En dat heb ik gedaan en waar ik heel blij mee ben. Hoe dit eruit zag? Zon, terrasje, cappuccino en mailen maar. En wat bleek, binnen een uur had ik al reacties terug en twee afspraken staan!

Cin in Carriere bali

#2 Werken waar en wanneer ik wil herontdekt

Dit principe van werken waar en wanneer ik wil, kwam me nogal de neus uit. Zoveel keus dat ik keuzestress kreeg en me eigenlijk overal niet goed bij voelde. Tot ik ondekte dat ik gewoon mijn gevoel moest volgen. Werken in de zon op terras als ik daar zin in had, ’s avonds onder een dekentje als ik daar zin in had, ’s ochtends tijdens mijn overnight oats als ik daar zin in had, aan de bar in mijn koffietentje met heerlijke regen voor me als ik daar zin in had, aan mijn eigen keukentafel als ik daar zin in had. En vooral niet werken als ik daar geen zin in had. Dat is ook werken waar en ‘wanneer’ jij wilt en dat heb ik deze week herontdekt. Doe wat je voelt en dan komt het goed! Heerlijk!!!

#3 De kracht van vriendinnen

Een comment als “Ben altijd trots op jou liefie”, een app “Wow Cin, een jaar alweer, super trots op jou en al je harde werken”, meedenksessies, brainstormen, mij op mijn plek zetten… Mijn vriendinnen kunnen mijn enthousiasme, energie in combinatie met mijn nukken aan en zijn hoe dan ook trots en blij!

#4 KickboksenThank you Thursday Cindy

Spierpijn, afzien, al een week een blauwe scheen, nog lang niet bij die conditie zijn welke ik wil, schreeuwen dat ik door moet zetten, duizelig van vermoeidheid en in een slakkengang naar huis fietsen omdat ‘ik echt niet meer kan!”. I love it!

#5 Online trainingen

Gisteren mijn online training gegeven, 200 aanmeldingen en zoveel enthousiasme en energie. Dit vind ik leuk, hier houd ik van! Thank you!

#6 Connectie

Deze vind ik zo belangrijk! Als je met mij gaat werken, wil ik echt een connectie met je hebben. Anders kan ik je ook niet helpen. En wat blijkt, deze connectie zorgt niet alleen voor tevreden en Happy members, deze connectie zorgt er ook voor dat iedereen blijft hangen én terugkomt. Letterlijk terugkomt. Zo heb ik een dame die zoals ze zelf zo mooi zegt “in de bloei van haar leven is, met de wereld aan haar voeten, alleen als ze naar beneden kijk ziet ze niks…”, ze is net 1,5 maand in Nieuw-Zeeland geweest en nu is ze terug. En terug bij mij! We gaan er nu voor zorgen dat ze wel iets gaat zien als ze naar beneden kijkt!

Thank you Thursday lijst

En jij? Waar ben jij dankbaar voor?

Over de schrijver
Vanuit mijn inmiddels tien jaar ervaring binnen goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en werkgeluk, adviseer en coach ik organisaties op deze vlakken. Daarnaast schrijf ik ook voor HR organisaties over allerlei HR-onderwerpen. Verder heb ik een product ontwikkeld (sollicitatiecursus #lachendsolliciteren) die organisaties aan hun afgewezen sollicitanten aanbieden als verrassing. Een zacht en warm afscheid binnen het sollicitatieproces levert veel positieve doorvertel-verhalen op. Goed werkgeverschap begint bij de sollicitant.
Reactie plaatsen